Bedrijfsprofiel

"De utiliteit en industrie hebben behoefte aan een partner die zowel grote installatieprojecten kan realiseren als het totale technisch beheer en onderhoud kan bieden."

Als totaalinstallateur weet Kemkens als geen ander dat er na de perfecte uitvoering van een installatieproject, een zo nodig nog essentiëler aspect aan de orde komt: technisch beheer, onderhoud, service. En ook hier hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Dit heeft naast de Brandbeveiliging geresulteerd in de volgende werkmaatschappijen

Kemkens Installaties BV.
Engineering en montage van werktuigkundige installaties in alle disciplines: loodgieterswerk, centrale verwarming, luchtbehandeling, elektro, meet- en regeltechniek en industriële piping.
 
Kemkens Gasservice BV.
Onderhoud, service en beheer op afstand van werktuigkundige installaties. Ook het uitvoeren van milieukeuringen behoort tot deze discipline.
 
Kemkens Comfort-Rent BV.
Het leasen van c.v.-installaties aan particulieren en, in projectmatige vorm, aan woningbouwverenigingen. Lease kan worden overeengekomen op basis van financial en full operational lease. Deze activiteiten worden uit eigen middelen gefinancierd.